
Bereiden: Bestrooi de ribbetjes met grof zout en laat een half uur trekken. Spoel af en gaar de ribbetjes op 150 graden 15 minuten in een schaal met bouillon. Maak ondertussen de marinade. Doe alle ingrediënten voor de marinade samen in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat inkoken of bind met maïszetmeel.
Barbecue - Vlees - varkensribben, wortelen,... Hak de knoflook voor de marinade fijn. Meng met de rest van de ingrediënten.
Barbecue - Vlees - spareribs, ontbijtspek,... Kruid de spareribs met peper en zout. Besprenkel ze met olijfolie en gril ze in ± 25 minuten aan beide kanten goudbruin op de barbecue.
Barbecue - Vlees - varkensribben, zout,... Pel de ui, snipper ‘m heel fijn. Snij de paprika en de chorizo in heel kleine blokjes. Kook de erwtjes beetgaar. Meng ze met de rode ui, chorizo,...