
An Steyvers is de winnares van onze Vers Talent-actie 2017. Met haar zuiderse keuken wist ze jullie te overtuigen. De herfst is in het land, de winter staat voor de deur. Dan is het tijd voor een quiche. An vult haar quiche met geitenkaas uit Peer, paddenstoelen en prei. Afwerken doet ze met een rucolaslaatje en een zoete notencrumble. Heerlijk!
An Steyvers won onze Vers Talent 2017-wedstrijd. Ze houdt van zuiders en lekkers koken. Naast ovenschotels en salades geeft ze je graag het recept van haar broccolipesto. Dit is de ideale manier om kinderen groenten te laten eten. Meng de pesto onder deze pasta en je hebt een snel, eenvoudig én lekker gerechtje. Perfect voor na een drukke werkdag.
Sandra verrast ons elke dag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: Rozijnenbrood met walnoten en salade van verse vijgen en geitenkaas.
Op zoek naar het lekkerste tiramisu met crumble van speculaas recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag!