Op zoek naar het lekkerste ravioli van cabécou met vinaigrette van kastanjes recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag!
1: Snijd 5 kastanjes in plakjes en hak de rest in kleine stukjes.
2: Snijd het spek in kleine blokjes en snipper de sjalot fijn.
3: Snijd de kaasjes in 12 stukjes en leg telkens een stukje kaas in het midden van een ravioliblaadje, schik er een schijfje kastanje op en kruid met peper en zout, bestrijk de randen met wat losgeklopte eierdooier en leg er een tweede ravioliblaadje op. Druk de ravioli stevig aan zodat er geen luchtbelletjes meer zijn en steek ze uit met een ronde uitsteekvorm. Herhaal dit tot je 12 ravioli’s hebt.
4: Breng een grote pot gezouten water aan de kook met een scheutje olie en houd het water tegen het kookpunt aan. Gaar de ravioli in ongeveer 3 à 4 minuten en schep ze voorzichtig uit het water. Doe dit in 2 of 3 maal om te vermijden dat ze gaan kleven.