Toegevoegd op 27/10/2017 0 Comments

Gemberthee met citroen en honing


Naar het recept

  Toegevoegd op 27/10/2017 0 Comments

Tataki van zalm met avocado mayonaise


Naar het recept

  Toegevoegd op 27/10/2017 0 Comments

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 27 oktober 2017


Naar het recept

  Toegevoegd op 26/10/2017 0 Comments

Ananas smoothie met verse munt en kokos


Naar het recept

  Toegevoegd op 26/10/2017 0 Comments

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 26 oktober 2017


Naar het recept

  Toegevoegd op 26/10/2017 0 Comments

Viscurry


Naar het recept

  Toegevoegd op 26/10/2017 0 Comments

Havermoutmuffins met dadels en kaneel


Naar het recept

  Toegevoegd op 26/10/2017 0 Comments

Ans quiche met Peerse geitenkaas, prei en notencrumble


An Steyvers is de winnares van onze Vers Talent-actie 2017. Met haar zuiderse keuken wist ze jullie te overtuigen. De herfst is in het land, de winter staat voor de deur. Dan is het tijd voor een quiche. An vult haar quiche met geitenkaas uit Peer, paddenstoelen en prei. Afwerken doet ze met een rucolaslaatje en een zoete notencrumble. Heerlijk!

Naar het recept

  Toegevoegd op 26/10/2017 0 Comments

Ans pasta met broccolipesto en rucola


An Steyvers won onze Vers Talent 2017-wedstrijd. Ze houdt van zuiders en lekkers koken. Naast ovenschotels en salades geeft ze je graag het recept van haar broccolipesto. Dit is de ideale manier om kinderen groenten te laten eten. Meng de pesto onder deze pasta en je hebt een snel, eenvoudig én lekker gerechtje. Perfect voor na een drukke werkdag.

Naar het recept

  Toegevoegd op 25/10/2017 0 Comments

Wraps met gerookte zalm en ricotta


Naar het recept

  Toegevoegd op 25/10/2017 0 Comments

Geroosterde venkel - en wortelsoep met gember


Naar het recept

  Toegevoegd op 24/10/2017 0 Comments

Havermout-rozijnenbrood met walnoten


Naar het recept

  Toegevoegd op 24/10/2017 0 Comments

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 24 oktober 2017


Sandra verrast ons elke dag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: Rozijnenbrood met walnoten en salade van verse vijgen en geitenkaas.

Naar het recept

  Toegevoegd op 24/10/2017 0 Comments

Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen


Naar het recept

  Toegevoegd op 23/10/2017 0 Comments

Kippensoep met shiitake


Naar het recept

  Toegevoegd op 23/10/2017 0 Comments

Pure chocoladetaart met frambozen


Naar het recept

  Toegevoegd op 23/10/2017 0 Comments

Simpele spinazie-ricottagnocchi


Naar het recept

  Toegevoegd op 23/10/2017 0 Comments

De perfecte pavlova


Naar het recept

  Toegevoegd op 23/10/2017 0 Comments

witloofsoep met appel


Naar het recept

  Toegevoegd op 23/10/2017 0 Comments

Tiramisu met crumble van speculaas


Op zoek naar het lekkerste tiramisu met crumble van speculaas recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag!

Naar het recept